28.2.2017

Hampparikestit

Halusimme testata Apetitin uusia vegaanisia kasvisjauhispihvejä, joten päätimme heittää pihvit herkullisten lisukkeiden kanssa hampparisämpylän väliin. Samalla kokeilimme myös vegaanisia HoviRuoan mustapapupihvejä sekä ovo-vegetaarisia Huhtahyvät Wilhelmiina Kasviproteiiniwieninleikkeitä.

Hamppareiden aineksia: kasvisjauhispihvejä, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, ketsuppia ja majoneesia.

Tällä kertaa mukana testaajana oli ydinkirjoittajajoukkomme lisäksi vierailevana tähtenä Sami, valkoinen lihaa syövä heteromies. Ensin maistoimme Apetitin kasvisjauhispihvejä. Kaikkien testaajiemme mielestä pihvit olivat suorastaan erinomaisia. Varpuslintu totesi voivansa hyvin korvata lihapihvit hampparin välistä näillä ihan pysyvästi. Lilla Millan oli vaikea uskoa, että tämä ei tosiaan ole lihaa. Maistettuaan hampurilaista Krotti totesi, että pihvit ovat ihan uskomattoman hyviä. Saminkin mielestä pihvien maku oli todella hyvä, mutta ei ihan mennyt lihasta.

Kasvisjauhispihvi hampparin välissä. Ihan taivaallista!

HoviRuoka-yrityksen vegaaniset mustapapupihvit eivät suuremmin sykähdyttäneet testaajaraatia. Varpuslinnulla ei ollut mitään valittamista pihveistä, mutta Krotti ei kauheasti tykännyt eikä ehkä ostaisi uudestaan. Lilla Millan mielestä pihvit olivat vähän jauhoisia ja kasvispihvimäisiä, mutta maku oli hyvä. Sami ahmaisi yhden pihvin kylmänäkin, mutta totesi rakenteen olevan vähän jauhoinen ja muistuttavan näistä vaihtoehdoista selvästi eniten kasvispihviä.

Mustapapupihvit olivat ulkonäöltään mukavia, jopa jauhelihamaisia.

Huhtahyvien wieninleike muistutti todella paljon kanapihviä. Kaikki testaajamme pitivät wieninleikkeestä hampparin välissä, paitsi Sami, jonka mielestä wieninleikettä ei kuulu laittaa hampurilaiseen. Kaikki kirjoittajat pitivät kasvisproteiinileikkeellä täytettyä hampparia erinomaisena vaihtoehtona kanahampurilaiselle. Varpuslintu arveli, että leike voisi toimia myös grillattuna, ja Samin mielestä tämä pihvi muistutti eniten lihaa.

Wieninleike on niin iso että hampparin väliin se kannattaa puolittaa.

Olimme lähes yksimielisiä siitä, että paras pihvi hampparin väliin oli Apetitin kasvisjauhispihvi. Samin suosikiksi nousi Huhtahyvien wieninleike. Voimme varauksetta suositella kaikkia näitä pihvejä muillekin sekasyöjille.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti