19.2.2017

Let's get this party started

Tässä sitä ollaan, uutta blogia perustamassa. Päätimme aloittaa tällaisen sekavegeblogin, jotta voisimme jakaa laajemmalle yleisölle fiiliksiämme kasvisruokakokeiluistamme.

Meitä on täällä blogin takana kolme vakiokirjoittajaa sekä joukko vierailevia tähtiä. Olemme pääasiassa sekasyöjiä, jotka pyrkivät vähentämään eläinperäisten raaka-aineiden määrää ravinnossaan. Toki vierailevana tähtenä on yksi kiintiövegetaristikin.

Sekasyöjätaustamme johdosta olemme erityisen kiinnostuneita ruuan mausta ja rakenteesta verrattuna liharuokaan, eikä meillä ole pitkän linjan vegaanin tottumusta täysin kasviperäiseen ruokavalioon. Niinpä rohkenemme väittää olevamme hyviä arvioimaan erilaisten kasvisruokauutuuksien soveltuvuutta myös "perinteisen suomalaisen sekasyöjän" makuun.

Näin aluksi ainakin keskitymme testaamaan ja arvostelemaan erilaisia kasvisvalmisruokia ja -puolivalmisteita. Saatamme postata myös reseptejä ja muita kasvisruokavalioon liittyviä juttuja.

Toivottavasti blogimme tarjoaa hyödyllistä informaatiota kaikille kasvissyönnistä kiinnostuneille, mutta etenkin niille, jotka ovat kanssamme samassa veneessä, tekemässä löytöretkiä kasvisruuan maailmaan.

Tarkemmat esittelyt meistä voit käydä tsekkaamassa tuolta Kirjoittajista-välilehdeltä.Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia: