2.8.2018

Vegånia-festarit tulevat taas!

Vegånia-festarit järjestetään Turussa tänäkin kesänä! Tapahtuma alkaa huomenna Vanhalla suurtorilla. Nyt on meneillään myös Vegånian ravintolaviikko, joka toteutetaan turkulaisissa ravintoloissa 30.7.-5.8. Vegånia on Suomen ensimmäinen vegaaninen katuruokatapahtuma, ja se järjestetään nyt toista kertaa.


Saimme kesäkuussa kutsun tapahtuman ohjelmanjulkistusjuhliin, jotka pidettiin maineikkaan ravintola Pinellan baarissa. Iltaan sisältyi paitsi Vegånian ohjelman julkistus myös livemusiikkia, vegaanisia herkkuja, maljojen kilistelyä, Vegånian kanssa yhteistyössä toteutettavan Turun Panimofestivaalin esittelyä ja Kuninkaantien panimon oluiden maistelua. Tarjolla oli kolmea sorttia suolaisia paloja ja yksi jälkiruoka. Kaikki ruoka oli mielestämme todella maukasta. Erityisen mukava yksityiskohta oli villiyrttien käyttö annosten viimeistelyssä.



Vegånian Ruokatorilla 3.-4.8. on mukana yli 20 ravintolaa ja näytteilleasettajaa. Turun Panimofestivaali järjestetään samaan aikaan samassa paikassa, joten tarjolla on myös valikoima pienpanimoiden tuotteita. Tapahtumaan sisältyy lisäksi musiikkiohjelmaa viereisessä Porthanin puistossa. Odotamme innolla Vegåniaa! Tykkäsimme viime vuoden tapahtumasta, ja ohjelmanjulkistusjuhla antoi oikein positiivisen fiiliksen tulevasta.


Sekavegaanit on taas ollut odottamattomalla kesätauolla, mutta nyt blogi aktivoituu jälleen festaritunnelmia varten. Vegånian ravintolaviikosta tulee juttua myös Varpuslinnun blogiin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti